Nieuwkomers 2024/2025 (5)

Voorstelrondje 5: Sem Marogna

 

Voor de trouwe supporters of om het geheugen even op te frissen. Kun je jezelf kort omschrijven in het algemeen?

Mijn naam is Sem en ik ben 20 jaar. Ik ben een vrolijke, gezellige jongen die altijd in is voor een feestje. Verder werk ik hard en sport ik graag.

 

Hoe ben je zo hier verzeild geraakt?

Ik kom origineel uit Duiven, in het mooie Gelderland. Ik werk nu op kantoor in Schagen en daarom woon ik nu in Callantsoog. Heel leuk dorp, maar ik wil wel blijven sporten. Paar keer meegetraind en het beviel zo goed dat ik me heb ingeschreven🙃

 

Waar heb je de afgelopen jaren gespeeld?

In de jeugd heb ik bij de Graafschap gevoetbald. Daarna heb ik bij OBW en DVV gevoetbald en mijn laatste seizoen was bij SDZZ.

 

Op voetballend gebied, zou je jezelf kunnen omschrijven voor de voetbalkenner? Waar kunnen we je aan herkennen op het veld voor de Meester Schut tribune?

Mijn favoriete positie is als aanvallend middenvelder. Ik ben een snelle creatieve speler die graag de aanvallers bediend. Indien nodig speel ik ook in de aanval, maar mijn voorkeur gaat uit naar het middenveld.

 

Waar kijk je het meeste naar uit?

De zondagen natuurlijk. Een wedstrijd winnen en daarna met z’n allen de kantine in.

 

Wanneer is voor jou dit seizoen geslaagd?

We hebben met de jongens uitgesproken om kampioen te worden. Ik ken de tegenstanders niet, maar als ik ons team zie denk ik dat het zeker mogelijk is. Voor mij is het seizoen bij promotie geslaagd. Naseizoen spelen blijft leuk.

 

Welkom Sem en heel veel succes!

 

Please follow and like us:

Overig nieuws

Nieuws

Nieuwkomers 2024/2025 (7)

Voorstelrondje 7: Kenny Holswilder   Voor de trouwe supporters of om het geheugen even op te frissen. Kun je jezelf kort omschrijven in het algemeen?

Lees meer »