Nieuwkomers 2024/2025 (2)

Voorstelrondje 2: Demian Langeveld

 

Voor de trouwe supporters of om het geheugen even op te frissen. Kun je jezelf kort omschrijven in het algemeen?

Ik ben Demian Langeveld en ik heb hier vroeger gevoetbald voor meerdere jaren. Ik ben iemand waarmee je altijd wel kan praten. Ik probeer altijd aardig te zijn tegen iedereen en een grapje tussendoor houd ik ook wel van.

 

Hoe ben je zo hier verzeild geraakt?

Mijn team bij jvc is uit elkaar gevallen en ik had tegen mezelf gezegd, als dat gebeurd ga ik terug naar Callantsoog. Dus hier ben ik!

 

Waar heb je de afgelopen jaren gespeeld?

Ik heb afgelopen seizoen bij jvc jo23-1 gespeeld, dat jaar daarvoor heb ik in Amsterdam gevoetbald bij dws jo23-1 daarvoor zat ik nog bij jvc jo19-1.

 

Op voetballend gebied, zou je jezelf kunnen omschrijven voor de voetbalkenner? Waar kunnen we je aan herkennen op het veld voor de Meester Schut tribune?

Ik ben een aanvallende middenvelder en zie mijzelf het graagst op de nummer 10 positie. Mij herken je van mijn steekpassen tussendoor, mijn diepte loopacties en mijn vrije trappen.

 

Waar kijk je het meeste naar uit?

Om weer te voetballen met Guillaume, omdat wij elkaar altijd kunnen vinden in het veld en elkaar begrijpen. Dit heb ik al altijd nog willen doen en dan het liefst bij Callantsoog. En nu gebeurt dat.

 

Wanneer is voor jou dit seizoen geslaagd?

Als we kampioen zijn geworden!!! Want daar gaan we voor.

 

Welkom terug Demian en heel veel succes!

Please follow and like us:

Overig nieuws

Nieuws

Nieuwkomers 2024/2025 (7)

Voorstelrondje 7: Kenny Holswilder   Voor de trouwe supporters of om het geheugen even op te frissen. Kun je jezelf kort omschrijven in het algemeen?

Lees meer »