Schoolvakanties Nederland 2023 weer voorbij! VV-Callantsoog

Hallo Voetbalfamilie, Nu de zomerzon langzaam verdwijnt en de schoolbellen weer luiden, hopen we dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad tijdens de zomervakantie. Het is tijd om die strandlakens en voetballen weg te bergen (alleen voor even) en weer in het schoolleven te duiken. We weten dat het begin van een nieuw schooljaar zowel spannend als uitdagend kan zijn. Huiswerk, toetsen en vroege ochtendwekkers staan weer op de agenda. Maar hier bij VV-Callantsoog geloven we in de kracht van teamwork, toewijding en hard werken - waarden die je kunnen helpen zowel op als naast het veld te slagen. Dus, of je nu een nieuwe klas binnenstapt, voor een nieuw vakkenpakket staat of je voorbereidt op die belangrijke examens, willen we ieder van jullie het allerbeste wensen. Mogen jullie rugzakken gevuld zijn met vastberadenheid, jullie schriften met kennis en jullie harten met de spirit van een kampioen. Onthoud, net als in het voetbal is elke uitdaging een kans om te groeien en te verbeteren. Blijf gefocust, blijf gemotiveerd en stop nooit met het najagen van jullie dromen. En wanneer de laatste bel rinkelt en de schooldag voorbij is, staan we hier klaar om jullie terug te verwelkomen op het veld voor opwindende trainingssessies en wedstrijden. Tot die tijd, geef alles in de klas, scoor die academische doelen en maak ons trots! Hier is een fantastisch schooljaar in het verschiet! 📚⚽ Met vriendelijke groet, VV-Callantsoog

Hallo Voetbalfamilie,

Nu de zomerzon langzaam verdwijnt en de schoolbellen weer luiden, hopen we dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad tijdens de zomervakantie. Het is tijd om die strandlakens en voetballen weg te bergen (alleen voor even) en weer in het schoolleven te duiken.

We weten dat het begin van een nieuw schooljaar zowel spannend als uitdagend kan zijn. Huiswerk, toetsen en vroege ochtendwekkers staan weer op de agenda. Maar hier bij VV-Callantsoog geloven we in de kracht van teamwork, toewijding en hard werken – waarden die je kunnen helpen zowel op als naast het veld te slagen.

Dus, of je nu een nieuwe klas binnenstapt, voor een nieuw vakkenpakket staat of je voorbereidt op die belangrijke examens, willen we ieder van jullie het allerbeste wensen. Mogen jullie rugzakken gevuld zijn met vastberadenheid, jullie schriften met kennis en jullie harten met de spirit van een kampioen.

Onthoud, net als in het voetbal is elke uitdaging een kans om te groeien en te verbeteren. Blijf gefocust, blijf gemotiveerd en stop nooit met het najagen van jullie dromen.

En wanneer de laatste bel rinkelt en de schooldag voorbij is, staan we hier klaar om jullie terug te verwelkomen op het veld voor opwindende trainingssessies en wedstrijden. Tot die tijd, geef alles in de klas, scoor die academische doelen en maak ons trots!

Hier is een fantastisch schooljaar in het verschiet! 📚⚽

Met vriendelijke groet, VV-Callantsoog

Overig nieuws

Nieuws

Vriendenloterij belactie 2023

VRIENDENLOTERIJ Donderdag 7 September hebben wij een belactie georganiseerd bij de voetbalvereniging om mee te spelen met de vriendenloterij voor onze vereniging. Deze actie is

Lees meer »