Schoolvakanties Nederland 2023 weer voorbij! VV-Callantsoog

Hallo Voetbalfamilie, Nu de zomerzon langzaam verdwijnt en de schoolbellen weer luiden, hopen we dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad tijdens de zomervakantie. Het is tijd om die strandlakens en voetballen weg te bergen (alleen voor even) en weer in het schoolleven te duiken. We weten dat het begin van een nieuw schooljaar zowel spannend als uitdagend kan zijn. Huiswerk, toetsen en vroege ochtendwekkers staan weer op de agenda. Maar hier bij VV-Callantsoog geloven we in de kracht van teamwork, toewijding en hard werken - waarden die je kunnen helpen zowel op als naast het veld te slagen. Dus, of je nu een nieuwe klas binnenstapt, voor een nieuw vakkenpakket staat of je voorbereidt op die belangrijke examens, willen we ieder van jullie het allerbeste wensen. Mogen jullie rugzakken gevuld zijn met vastberadenheid, jullie schriften met kennis en jullie harten met de spirit van een kampioen. Onthoud, net als in het voetbal is elke uitdaging een kans om te groeien en te verbeteren. Blijf gefocust, blijf gemotiveerd en stop nooit met het najagen van jullie dromen. En wanneer de laatste bel rinkelt en de schooldag voorbij is, staan we hier klaar om jullie terug te verwelkomen op het veld voor opwindende trainingssessies en wedstrijden. Tot die tijd, geef alles in de klas, scoor die academische doelen en maak ons trots! Hier is een fantastisch schooljaar in het verschiet! 📚⚽ Met vriendelijke groet, VV-Callantsoog

Hallo Voetbalfamilie,

Nu de zomerzon langzaam verdwijnt en de schoolbellen weer luiden, hopen we dat jullie een geweldige vakantie hebben gehad tijdens de zomervakantie. Het is tijd om die strandlakens en voetballen weg te bergen (alleen voor even) en weer in het schoolleven te duiken.

We weten dat het begin van een nieuw schooljaar zowel spannend als uitdagend kan zijn. Huiswerk, toetsen en vroege ochtendwekkers staan weer op de agenda. Maar hier bij VV-Callantsoog geloven we in de kracht van teamwork, toewijding en hard werken – waarden die je kunnen helpen zowel op als naast het veld te slagen.

Dus, of je nu een nieuwe klas binnenstapt, voor een nieuw vakkenpakket staat of je voorbereidt op die belangrijke examens, willen we ieder van jullie het allerbeste wensen. Mogen jullie rugzakken gevuld zijn met vastberadenheid, jullie schriften met kennis en jullie harten met de spirit van een kampioen.

Onthoud, net als in het voetbal is elke uitdaging een kans om te groeien en te verbeteren. Blijf gefocust, blijf gemotiveerd en stop nooit met het najagen van jullie dromen.

En wanneer de laatste bel rinkelt en de schooldag voorbij is, staan we hier klaar om jullie terug te verwelkomen op het veld voor opwindende trainingssessies en wedstrijden. Tot die tijd, geef alles in de klas, scoor die academische doelen en maak ons trots!

Hier is een fantastisch schooljaar in het verschiet! 📚⚽

Met vriendelijke groet, VV-Callantsoog

Please follow and like us:

Overig nieuws

Nieuws

GEZOCHT! Voor aankomend seizoen zoeken wij nieuwe spelers voor de volgende teams. Heren 1 + 2 Vrouwen 1 Kinderen tussen de 8 – 12 jaar

Lees meer »
Nieuws

7×7 Toernooi 30+

7×7 Toernooi 30+ Aanstaande Zaterdag 25 mei organiseren wij voor het eerst een 7×7 Toernooi 30+. Start toernooi: 19:00uur Geef jij je ook op? Inschrijven:

Lees meer »
Nieuws

SPORT- & SPELDAG 2024

Zaterdag 1 juni is het zover, sportdag in Callantsoog in samenwerking met de voetbal, tennis, gym, brandweer (allemaal Callantsoog) gaan wij een fantastische dag organiseren

Lees meer »